Google kan niet verifiëren dat mijn account van mij is

Dit is bijna waar dat technologie elke dag een rol speelt. Het helpt de wereld te faciliteren met een nieuwe reeks verwachtingen. Google is een van de beste technologieën om u een breed scala aan zoekmachines te bieden om naar de dingen te zoeken. De Google-service is ook gekoppeld aan het Google-account en helpt om gemakkelijk informatie met de klanten te delen en te ontvangen. Google-account is de beste gratis webmail service, maar er zijn een aantal mensen die dagelijks te maken hebben met hacking en wachtwoord gerelateerde problemen.

KNOW-HOW OPLOSSEN WANNEER GOOGLE MIJN ACCOUNT NIET KAN CONTROLEREN

Het is belangrijk om te weten dat het Google-account altijd omgeven is door de beveiligingshoed die sommige gebruikers gebruiken om niet te kiezen voor tweestapsverificatie. Maar dit soort verificatie is het belangrijkst om te kiezen en het lost alle problemen op terwijl u de beslissing neemt om uw account gemakkelijk te verifiëren. Maar er is een fout met een bericht dat Google het account niet kan verifiëren. U moet de details bekijken en de oplossing doorlopen om uw account weer terug te krijgen.

Google biedt een aantal beveiligingsopties, maar als u uw account niet kunt verifiëren, moet u de eenvoudige tactieken leren die u basishulp en informatie bieden om uw probleem onmiddellijk op te lossen. Het is een fout die zijn brede verhaal laat zien om details te geven die de autoriteit van het Google-account uitleggen. Het allerbelangrijkste is dat u de eigenaar van uw account bent en daarom moet u uw account verifiëren om dit te bewijzen. Maar als Google het account niet kan verifiëren, moet u de oorzaak van het probleem begrijpen en dit snel oplossen. Voor hulp heeft u enkele eenvoudige stappen nodig om te begrijpen hoe u uw account gemakkelijk kunt verifiëren.

VOLGENDE ZIJN DE MANIEREN DIE U HELPEN OM TE HERSTELLEN GOOGLE KAN MIJN ACCOUNT NIET CONTROLEREN:

  • Ga eerst naar de aanmeldingspagina van het Google-account en voer het juiste e-mailadres en wachtwoord in om toegang te krijgen.
  • Als u geen toegang kunt krijgen, klikt u op de knop wachtwoord vergeten. Dit is een proces waarmee u het alternatieve e-mailadres of mobiele telefoonnummer kunt invoeren.
  • Deze twee opties sturen een verificatiecode om uw account eenvoudig te verifiëren en het nieuwe wachtwoord in te voeren.
  • U kunt ook het juiste antwoord geven op de vraag van de google klantenservice.


Dus als u zich in de war voelt en niet weet hoe u dit moet oplossen, kan Google mijn account niet verifiëren, u moet de internet service bekijken en vervolgens de reden achterhalen om de oplossing snel te krijgen. Als u een fout tegenkomt en hulp zoekt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Comments

Popular posts from this blog

Een e-mailadres vervalsen met Gmail

Hoe voorkom ik dat Google mij automatisch aanmeldt?